- Fenomén
-
2013. 02. 22. 09:59
Majdnem négy éven át volt szerencsém Kulcsár Valéria ásatásain technikusként dolgozni. Személyében nagy formátumú tudóst, kiváló embert ismertem meg. Dolgoztunk kényeztető és szélsőséges időjárási körülmények között is, és sokszor nélkülöztük a civilizáció majdnem minden áldását. Az alább olvasható beszélgetés emlékezés a szép napokra.
Részletek
- Fenomén
-
2013. 02. 22. 09:33
Nincs is jobb, mint az eredeti, természetes, lédús gyümölcsökből saját magunk által készített arcpakolás. Akik szeretik a natúrkozmetikumokat, – én egyenesen rajongok értük –, azoknak kifejezetten kötelező elkészíteni ezeket a pakolásokat, melyek egyáltalán nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot. Tartsunk szépségnapot, és kényeztessük magunkat otthon!
Részletek
- Fenomén
-
2013. 02. 21. 00:08
Bár azt gondolhatjuk, hogy a tészta kifőzése egyszerű dolog, mert csak be kell dobni a forrásban lévő vízbe, mégis nagyon gyorsan el lehet szúrni. Óriási különbség van egy al dente és egy szétfőtt tészta íze között.
Részletek
- Fenomén
-
2013. 02. 19. 13:11
Kis Krisztina (képünkön) bevallottan jól érzi magát a bőrében. Vonatkozik ez a családi életére, a civil szakmájára, az ingatlanközvetítésre, és szenvedélyére, a labdarúgásra is, amelynek játékvezető-asszisztensként hódol hétről hétre Pest megyében.
Részletek