•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Gibbon megfogalmazta, mit jelent számára az igazi szabadság

Gibbonék folyamatosan dolgoznak, nem állnak meg. 

- Az élet szabadon című dalunk már februárban megíródott, március elején rögzítettük is - mondta el a Fenoménának Nádasi "Gibbon" István, a zenekar frontembere, énekes és gitáros.

Mint megtudtuk, abban a stúdióban vették fel a számot, ahol mindig is szokták, az egerszalóki Standing Wavesben Sohajda Péter elismert hangmérnökkel közreműködve. A szakember a hangmérnöki munkálatokon kívül egyúttal zenei produceri formában is segíti a bandát, nagyon elismerve munkásságukat.

- Az új szerzeményemben azt szerettem volna megfogalmazni, mit jelent számomra a szabadság. Úgy gondolom, az igazi szabadság a szívben él.

Amikor megírtam a dalt, nem is sejtettem, hogy ilyen hamar aktuális lesz...Ha minden a régi mederben fog folyni, akkor sem veszti el a szavatosságát a szövege - nyilatkozta. Az énekes valóban mindig tartalmas mondanivalójú dalszövegeket ír, annyira jókat, hogy akár ezzel segítheti embertárait is, utat mutatva, hogyan érdemes igazán jól élni az életüket.

A fiúk klipet is terveznek, két dalra is, az egyik az Élet szabadon címűre, valamint másik újra, Az utolsó táncra is, hogy melyik készül el hamarabb, azt még Gibbonék sem tudják. A lényegnek azt tartják, inkább két videójuk legyen, mint egy sem. A punk-rock-fenegyerekek folyamatosan próbálnak, nem állnak le egy percre sem - még a nehéz időkben sem...