•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Mire jók a charmok?

Egy ékszer esetében nem csupán a megjelenés és a szépség számít, de sokat nyom a latba az egyediség is. E téren pedig rengeteget segíthetnek a különböző charmok, amelyek által nem csak a saját egyéniségedet fejezheted ki, de álmodhatsz akár tökéletes ajándékokat vagy páros karkötőket is. Lássuk, miről is van szó és miként érdemes használni ezeket a függőket!

Medál vagy charm?

Alapvetően nem sok különbség van a medál és a charm között, ám a használatukat tekintve jó tisztában lenni azzal, melyik típusú ékszerhez mit is választunk, ugyanis két különböző dologról van szó. Hiszen míg a charmokat leginkább karkötőkre érdemes felfűzni, addig a medálokat nagyobb méretük miatt inkább nyakláncok ékesítésére ajánlott használni. Ami biztos, hogy amellett, hogy a különböző alakú függők között megtalálhatod a személyiségedhez leginkább passzoló típust, választhatsz olyat is, amit a saját ízlésednek megfelelően díszíthetsz fel. Sőt, akár a karkötő – nyaklánc kombinációt is összehangolhatod ezáltal.

Biztosan nem jön szembe az utcán
Bár ma már rengeteg üzletben lehet kapni különböző páros karkötőket, egyik sem érhet fel azzal, ha kézzel készített, rátok jellemző, egyedi szépségeket viseltek a karotokon. Ezeket a karkötőket elkészíthetitek egyedül kikapcsolódásként vagy akár többen is összegyűlhettek, hogy az együtt kiválasztott alapanyagokból alkossatok.

Páros karkötők charmok segítségével
A különböző páros karkötőknek nem csak a divatja nagy, de sok esetben a jelentősége is. Például a szerelmeddel való kapocs tökéletes jelképe lehet egy ilyen egymáshoz passzoló kiegészítő. Néhány jól megválasztott charm segítségével pedig az összetartozó jelképek is felkerülhetnek az ékszerekre. Így ha esetleg távol is vagytok egymástól, ezek az ékszerek segítenek majd, míg újra találkozhattok. A szerelem mellett a barátság jelképe is lehet egy-egy ilyen kézzel készített, egyedi páros karkötő. A barátnőddel akár teljesen ugyanolyan ékszereket is viselhettek. Ajánlott ehhez olyan színeket és charmokat választani, amelyek passzolnak az ízlésetekhez és lehetőség szerint a hétköznapok során is gond nélkül viselhetők, így minden nap „veletek lehet” a legjobb barátotok, legalább lélekben. Elkészíthetitek közösen ezeket a szépségeket, de remek meglepetés lehet egy születésnapra, névnapra vagy csak úgy is.


A barátság és a szerelem mellett a szülővel való kapcsolatot is jelezhetik a páros karkötők. Ugyanis minden korosztály számára létezik olyan összeállítás, amelyet biztosan szívesen visel majd. Így készülhetnek anya-lánya vagy akár apa-lánya alkotások is, amelyek segítségével mindig gondolhattok egymásra. Az apák esetében szintén igaz az, hogy kifejezetten férfias alapanyagokból divatos és bármikor viselhető karkötő álmodható meg, amelynek nem nehéz megalkotni akár a női párját sem.
Ne menjünk el szó nélkül amellett sem a fentieken túl, hogy mennyire megfizethetetlen az, ha a testvéred a legjobb barátod, ennek pedig bizony jelét kell adni egy-egy gyönyörű karkötő segítségével. Így még akkor is közel érezhetitek magatokhoz a nővéreteket vagy a húgotokat, ha éppen ő valami miatt távol van. Ehhez pedig a különböző gyöngyök mellett szuper, egymáshoz passzoló charmokat is választhattok. Sőt, a szülőket is bevonva a dologba, akár családi ékszert is gyárthattok magatoknak.

Ha úgy érzed, szeretnél te magad is ilyen egyedi, a egyéniségedet kifejező vagy éppen valamilyen páros ékszert készíteni, akkor érdemes szétnézned a számtalan charm között a Gyöngyékszerbolt webshopjában.

Szponzorált cikk