•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

A Föld napja, lélek nap, a Föld Anya lelkének napja!

A Föld nélkül hová lennénk? 

Ma van a Föld napja. De tekintsük úgy, hogy minden nap az van, mert minden pillanatunkban, az összes mozdulatunkkal a tiszteletünket kellene kifejeznünk felé. Amiként ezek a gyönyörűséges virágok lehullhatnak, ha valamilyen tényező (időjárás, emberi beavatkozás, stb...) lehullajtja őket idő előtt, úgy a Földön élő lélek virágok is (mi magunk) bármikor lehullhatunk, ha... 

Naponta minden pazarlás vagy földi átalakítás előtt gondolj arra, hogy ez feltétlenül szükséges-e... 

A papír poharaktól a sörös dobozokon megszámlálhatatlan szemetén át a felesleges és főként egyszemélyes autózáson át millió példát hozhatunk, ami ássa az emberiség sírját. 

Képzeld el, hogy a Föld létezése idejének csak 0,004 részében volt van ember a Földön. És azt is tudod, hogy a modernizáció, gépesítés, mondjuk elmúlt 150 éve alatt az esőerdők felét, állatok fajtáinak sokaságát, meg még hosszasan sorolhatnánk, kipusztítottuk. 

Álljunk meg egy percre és először is imádkozzunk a Földért, majd nézzünk körül az életünkben, hogy milyen apró vagy nagy változást tehetünk, hogy meghosszabbítsuk az életünket. És főként a Föld életét, hogy még sok millió generáció születhessen áldásban, kegyelemben a tiszta Földre. Tegyük tisztába dolgainkat! 

Áldás

Gábor