•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

A hajnal

A reggeli napfény bekukucskál az ablakon, utat találva magának, a szoba hűvös csendjébe és friss lendülettel fényes eljövendőt hoz magával. 

Amint a MAGunkhoz (lelkünkhöz) szól a ragyogó létével, új színt és új szintet emel az életünkbe, nap mint nap. A Nap, mint a Nap. Mint egy napfény, a madárcsicsergéses hajnalokon ránk köszönt a felismerés, hogy mi végre vagyunk is itt. Mi végre itt vagyunk, mert bár egonkkal az időbe, lelkünkkel viszont a jelen időbe, a pillanatba ágyazódunk, és ágyunkból kibújva, új életet élünk. Amint a dal felszökken a fák ágairól a kicsiny énekmesterektől, a melengető reggelben bizonyosságot kapunk. Minden felől. Fentről is, Mesterünktől. Elérve bennünket. Felölelve létünket megöleljük az új lehetőségeket és lélegzünk már a nyitott ablakon át. Nem csupán a napfény ereje által, amint (légző rendszerünk is forráshoz juthat), hanem erőnk erejével, léleknek lélegzetével. Lelkesen indítva el a szabad világ kép+alkotását bennünk és köröttünk. Káprázatosan, káprázó nagyságában.

A derengés derűje deresen derül ránk és a világ derengve derül ki számunkra!

Dermedt dér darabok olvadnak le életünkről, amint csicseri, csicsergő, csivitelő, csipogó csodák dalaikat osztják meg velünk, a társaikkal és a világgal.

A láthatáron már rajzolódnak a kőrvonalak és körül vonalazzák a föld és ég találkozási pontját.

Ez az amikor felismerjük. Jó élni!

Ily áldással

Gábor

 

Aranyemberség Fb csoport