•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nők, mindannyian
    • Fenomena – Nőiesen okos, okosan nőies
728 x 90

Esküdj, szeress, pihenj- Andromeda Travel

Hófehér mészkő falak, kék kupola alakú tetők, kicsi sikátorok, ragyogóan kék ég, sziklák és a nap, amely a nyugodt tengeren ragyog. Lágyan ringó hullámok, csodálatos tengerpart, szemben veled a nagy Ő, aki éppen a várva várt igent mondja ki. Igen. 

Édeni háttér egy különleges esküvőhöz. Ez nem csak egy álom. A te valóságod lehet. Hogy hogyan? Olvasd tovább, és megtudhatod a titkot.  

Kedves Jegyespár! Gratulálunk az eljegyzéshez. Tudjátok már mi a következő lépés?

Nem kell aggódnotok, ha még nem állt össze fejben az elkövetkezendő hónapok lépései: mi azért vagyunk, hogy segítsünk nektek, végig vezessünk egy tengerparti álomesküvő tervezésének lépésein.

Mint tapasztalt, profi görög esküvőszervező, kézen fogunk és segítünk a tervezés első lépeseitől a csodálatos végkifejletig.

Első lépésként a következő kérdésekre keressük meg a választ?

Mikor szeretnétek esküvőt tartani? (6 hónap, 1 év vagy 2 éven belül?)

Hol akarjátok tartani az esküvőt? Reméljük nálunk, hiszen ezért kerestetek meg.

Mennyi pénzt akartok költeni a különleges napon? 

Milyen stílusú esküvőt szeretnél? 

Milyen szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni? Milyen szakemberekkel dolgozzunk együtt? Fotós, videos, sminkes, fodrász, catering, dekoráció, DJ, élő zenekar, szállítás, szállás.

Hány vendéget terveztek meghívni erre a különleges napra?

Milyen szertartást terveztek? Jogi polgári esküvő, törvényes egyházi esküvő vagy szimbolikus esküvő?

A tökéletes helyszínt már megtaláltuk- Görögországban Makrygialoson, az abszolút tengerparti Star Beach Resortot.

Miután megválaszoltátok a fenti kérdéseket, sokkal pontosabb képet kapunk arról, hogy fog kinézni az esküvő napja.

A jövőképet szem előtt tartva fontos számunkra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokat maximális színvonalon és elérhetőséggel kínáljuk, ezért a következőkben számíthattok ránk:

3 az 1-ben szolgáltatásunk a következőket tartalmazza: varázslatos Tengerparti Esküvő + Oltári Nászút, mint a mesében + Romantikus Örömteli Nyaralás.

 

Perfekt tengerparti esküvő, pihenés, és romantikus nászút Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban. Ennek szervezésében és lebonyolításában több évtizedes szakmai múlttal tengerparti esküvőszervező specialistánk segít. Legnagyobb erősségünk, hogy maximálisan szem előtt tartjuk a személyes igényeidet, körítés nélkül, jó áron.

Hivatalos, vagy szimbolikus? Te döntöd el. Görögországban Szakértői Tengerparti Esküvőszervező segítségével a Star Beach Resortban teljes körűen mindent megkapsz, amit megrendelsz. Garantáltan diszkréten intézzük.

Makrygialos neve hosszú partot jelent. Ezért minden pár megtalálja a maga kedves tengerpart szakaszát vezetett szakértői tengerparti esküvőszervező tanácsainkkal. Van, aki a bársonyhomokos tengerpartot kéri, van, akit a sziklás tengerparti öböl látványa vonz, és mások meg a tengeri halászbárkát választják a tengerparti esküvőre. Széles a paletta.

Megbízásokat belföldről és külföldről is vállal az Andromeda Travel Utazási Iroda, magyar nyelven könnyen elérhető profi szakképviselettel állunk rendelkezésetekre.

Bővebb információ: https://www.andromeda.hu/tengerparti-hivatalos-eskuvo-szimbolikus-fogadalom-ceremonia-utazas/