•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nők, mindannyian
    • Fenomena – Nőiesen okos, okosan nőies
728 x 90

Nem vagy egyedül kicsi Zente

Kicsi Zente, ez nem egy levél Neked, hanem sokkal inkább levél a Szüleidnek!

Tudod, ők Hősök.  

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri és szöveg

Hősök, akiknek az erejük egész elképesztően varázslatos. Mesébe illő csoda, ami Veled/Veletek történik. Tudod, azt, amin a szüleid keresztülmennek érted, azt egy jó érzésű ember nem kívánja senkinek! 

Természetesen Te nem vagy hibás, nem vagy felelős semmiért, egyáltalán nem tehetsz a betegségedről, és arról sem, amikor majd ha felnősz találkozol azokkal a számomra érthetetlen kommentekkel, hogy miért pont Te?  

Miért pont Te? 

Erre a helyes válasz, azért, mert a Szüleid vállalták a vállalhatatlant.. belevágtak, a LEHETETLENBE! 

A TE ÉDESANYÁD ÉS, ÉDESAPÁD SIKERESEN BEBIZONYÍTOTTA MINDENKINEK EBBEN A KICSINY ORSZÁGBAN, HOGY LEHETETLEN EGÉSZ EGYSZERŰEN NEM LÉTEZIK. 

Nem adták fel, bíztak, őszintén hittek, addig reméltek, addig vágyakoztak, addig imádkoztak, amíg az IMÁIK eljutottak, nagyon sok, nagyon kedves emberhez, akik mind Neked drukkolnak most.

Az igazán fantasztikus, hogy nem csak drukkolnak, de adnak is. Adnak Neked, adnak az egészségedért, azért, hogy még sokáig itt legyél köztük és ezáltal a Szüleiddel, akiknél szuperebb, erősebb embert nem ismerek. 

A tudat egy szülőnek, hogy a gyermeke veszélyben van a legborzasztóbb dolog a világon. Ők mégis legkétségbeesettebb helyzetükben is erősek maradtak. A TE CSODA SZÜLEID igazán példaértékűen viselkedtek ebben a számukra nagyon nem könnyű helyzetben! 

Talán pontosan ennek a láthatatlan pozitív energiának köszönhetik, hogy egy egész ország fogott össze érted és ez által értük. 

Háláld meg nekik azzal, hogy még nagyon sokáig mosolyogsz, és ezzel jobbá teszed ezt a sokszor kifordult világnak nevezett időszakot. 

Bár most bizonyosságot nyert talán mindenki számára, hogy együtt könnyebb, hogy nem csak „én” vagyok ezen a földön, hanem Mi mindannyian. És együtt bizony erősebbek vagyunk.

Talán azt is megkockáztatom, hogy ezzel összefogással nem csak azt mutattad meg mennyi segítőkész ember van ezen a kicsiny világon, hanem azt is, hogy nem létezik akadály, hogy nem létezik olyan probléma, amit nem lehet megoldani, amit, ha igazán akarunk, elérünk. Csak nem szabad feladni… Soha! 

Lesznek pofonok az úton, lesznek nehézségek, de minden akadály csak jobb emberré tesz, ez vigyen előre utadon. 

Gyógyulj meg Te piciny csoda, gyógyul meg és élj vidáman ezt kívánom Neked. 

Norina, egy ismeretlen apró segítő

BÜSZKE LEHET MAGÁRA MAGYARORSZÁG

Képek: Zente Fb oldala