•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Pásztor Anna ismét segít

A jotekonysagiarveresek.hu következő nagyszabású projektjének mostani felajánlója hazánk egyik legkedvesebb és legexcentrikusabb előadónője, az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna, aki egy hipp-hopp nyusziruhát ajánlott fel a rajongók és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára.

A tavaly útjára indított egyedülálló jótékonysági aukciós portál kedvezményezettjei az élet legkülönbözőbb területein tevékenykedő civil szervezetek, alapítványok, ahova a jótékonykodni vágyó vállalatok és magánszemélyek egyaránt tehetnek felajánlásokat tárgyak vagy szolgáltatások formájában. Az árverésből befolyt összeg sorsáról részben a felajánló, részben a vásárló dönt majd, mindkét fél 2-2 szervezetet választhat.

A rendszer hasonlóan működik, mint a hagyományos online aukciós oldalak, de itt a vásárlásból befolyt összeg az aukcióban részt vevők által kiválasztott alapítványokat segíti majd. A támogatható civil szervezetek pályázat útján jutnak be a rendszerbe, amelyet a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány koordinál. Ők felügyelik, hogy a pályázó civil szervezet megfeleljen azoknak a követelményeknek, amelyek a szervezet átláthatóságát és megfelelő működését szavatolják.

A jótékonysági oldal elérhető a http://www.jotekonysagiarveresek.hu/ címen, ahol az érdeklődők már most feltölthetik árverésre kínált tárgyaikat, szolgáltatásaikat. A magánemberek önálló regisztrációval, a CSR-tevékenység céljából jelentkező cégek, valamint a karitatív közszereplők az info@bid4smile.hu email címen tehetik meg felajánlásaikat. A rendszer a licitálható aukció formán túl fix áras megvásárlási módot is biztosít.

A bid4smile az online kereskedelemben régen bevált aukciós rendszert használja fel jótékonysági célra, és már az induláskor több mint 20 különböző profilú civil szervezet számára nyújt bemutatkozási és támogatási lehetőséget.

Az aukciós oldal a közeljövőben a hazai zenei- és kulturális élet neves és prominens képviselőit megkeresve kíván a hazai civil szervezetek adománygyűjtésében segíteni.