•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Merj lépni- Halpern Anna, Anne Design

Minden nőnek azt tudom tanácsolni, hogy merjen lépni. Merje megmutatni Önmagát, ami legbelül van a lelkében. 

Halpern Anna vagyok, az Anne Design megálmodója és készítője. Egyedi sujtás ékszereket készítek Nőknek. A zsinór 3-4 mm széles, melynek két párhuzamos szára 8-as formában van fonva. Különböző kabosonokat, kristályokat, ásványokat, gyöngyöket használok.

Bármilyen stílusú ékszert el tudok készíteni. Bátran lehet viselni hétköznapokra is, de lehet különleges alkalmakra, mint például: karácsonyra, esküvőkre, bálakra, rendezvényekre. Egyedi kéréseket is teljesítek. Nagyon aprólékos munka és sok idő, míg elkészítek egy szettet. Az ékszerek motívumai egyediek és különbözőek. Mindig a kreativitásom, az érzéseim inspirálnak.

Kisfiam születése után a lelkem súgta, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Amikor elsőnek fogtam a kezembe a sujtás zsinórt egyszerűen lenyűgözött, mondhatom, hogy szerelem első látásra és fogásra.  A zsinórok és a kövek szép színesek és én imádom a színeket.  Olyan érzésem van, amikor megfogom a sujtás zsinórt, mintha mindig is ezzel foglalkoztam volna. Szívvel lélekkel készítem az ékszereket.

Minden nőnek azt tudom tanácsolni, hogy merjen lépni. Merje megmutatni Önmagát, ami legbelül van a lelkében. Hisz minden ember egy csoda, különleges és egyedi. Ha a nő ki mer lépni a komfortzónájából, akkor kezdenek el jönni a sikerek, és igen, anyaként is meg tudja a nő valósítani Önmagát. Sokan kérdezik, hogy hogyan lehet kiemelkedni annyi ékszerkészítő közül. Annyi a titok, hogy kisugárzással. Amilyen energiát sugárzol ki, olyan embereket vonzol be. A művész mindig beleteszi az alkotásaiba az energiáját.

Facebook: https://www.facebook.com/Anne-Design-1888816037801123/

Instagram: https://www.instagram.com/annedesign5/