•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Csillagékszer született - Stellar Mandala

Az Ég energiáit közvetítő csillagékszerek

Mindig is vonzottak, és hihetetlenül magával ragadtak a hegyek, a sziklák. Imádom az erdős hegycsúcsokról kikandikáló sziklák hívogató látványát, egyszerűen magába szippant e tekintélyt parancsoló természeti megnyilvánulás. Korábban soha nem tudtam mit kezdeni ezzel a vonzódással, mígnem az elmúlt években (már évtizedekben  ) megértettem, hogy a Földanya, Gaia méhében születő kristályok, kövek, ásványok tükrét tartja elém ilyenkor az „élet”.


A féldrágakövekkel a Csillagékszer megszületésétől vagyok közelebbi kapcsolatban, folyamatosan ismerkedünk, „értelmezzük egymást”. A Csillagékszer egészen pontosan 2009. április 5-én „született” kisfiam keresztelőjén, egy nagyon erős belső sugallat hatására született meg. Az ötlet úgy érkezett, mint derült égből a villámcsapás. Innentől kezdve pedig nem volt megállás…
Ezt követően nagyon rövid idő alatt meg is mutatkoztak fizikai formájukban, szinte magától dolgozott a kezem, az információk folyamatosan jöttek, hogy hogyan is szeretne formát ölteni a személyes ékszer-mandala. Akkoriban el is indítottam az első honlapomat, a csillagekszer.hu-t, ahol már a megrendeléseket is tudtam fogadni az asztroékszerekre (ebben az időszakban még erre a névre hallgattak  ). Nagyon gyorsan nagyon sokan megismerték a csillagékszereket, nagyon sok megrendelés érkezett, amit ezúton is nagyon köszönök nektek.

Majd egy nagyobb kihagyás következett, s így érkezünk el a mostani új életéhez a ékszereknek, a Stellar Mandalához – ám a kihagyott időszak nagyon sok új fejlesztést és újragondolást hozott!

2009 tavasza óta több mint ezer Csillagékszer született meg a kezeim által, s több száz ember készítette el a saját személyes ékszer-mandaláját az útmutatásaim alapján, különböző keretek között, de leginkább a Csillagékszer Alkotó Műhelyek keretében.

Büszke vagyok e névre, és ezen teljesen egyedi, a világon egyedülálló technikára, és hálás vagyok, hogy engem tisztelt meg a lehetőség, hogy kifejleszthettem a Csillagékszert!

Születésünk pillanatában egy minta rajzolódott ki az égen. Végig kísérik az életünket azok a kozmikus fények, amik akkor e forma szerint vetődtek ránk. Ez a minta egy mandala – bolygók, csillagképek ábrája.

A Csillagékszerek ezeket a személyes mandalákat hordozzák magukban mintázatuk szerint, amik egyszeriek és egyediek – ahogy nincs két egyforma ember sem. A születésünk mintája, üzenete elevenedik meg a személyre szóló ékszerekben: az eredendőre emlékeztetnek. Az egyéni mandala tehát egy belső hangolódás képe, amiben a születési adatok információi öltenek formát.Eszközök, segítők, az Ég szerei.

A Föld ásványaiban, köveiben tükrözi és átragyogtatja a kozmikus fényeket. Minőségeket hordoznak, amik társítva megelevenítik a születés fényeit, az ember kozmikus ábráját.

A Csillagékszerek a 10 kiemelt fontosságú égitest  és az MC információinak hordozói, így a személyes mandalán a Nap, Merkúr, Vénusz, Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó kap helyet, kiegészülve a Sorsfeladatunk (MC) minőségét hordozó ásványával. A felsorolt égitestek, vagyis az ásványok, féldrágakövek pontos elhelyezkedését a születési dátum és helyszín alapján felrajzolt horoszkóp adja meg, jelöli ki.

Az elkészült mandala a képletben rejlő erőket hordozza, átélhető általa a védelem, a harmonizáció, életünk folyamatai szerint fejtve ki gyógyító hatását.

A Csillagékszerek elkészítését, fűzését növekvő hold idején végzem, ezt kérlek, vedd figyelembe a megrendeléskor! A növő hold a töltekezést, az építést, megerősítést szimbolizálja.

A mandala összekötő részein, vagyis az égitestek által kijelölt pontok közötti részeken – tehát egyes ásványok, féldrágakövek közötti területeken – kásagyöngyök (színe választható), Swarovski kristályok (színe választható) vagy fagolyók (natúr színű) vannak, ezt igény szerint fűzöm fel.

Köszönöm figyelmedet, hogy meg szeretnél ismerni engem is, aki a Csillagékszereket „világra segíti”: megálmodta, kifejlesztette, majd egyedileg megfűzi, és neked nagy-nagy Szeretettel átadja!

Balogh Gabriella

www.stellarmandala.hu

Stellar Mandala

Az Ég energiáit közvetítő csillagékszerek