•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nők, mindannyian
    • Fenomena – Nőiesen okos, okosan nőies
728 x 90

Schettrer Helga, a CreaMomBag megálmodója

Mondja a mondás, minden kezdet nehéz, de ha van egy álmunk, amiben hiszünk, ne adjuk fel! Álljunk bele és sikerülni fog. Mi nők mindenre képesek vagyunk. :)

Schettrer Helga vagyok. CreaMomBag megálmodója. Férjemmel és két kisfiammal Budapesten élünk. 

Nagyon egyedi bőr táskákat készítesz, köztük egy olyat, amely business táska hölgyeknek és belefér az általad készített pelenkázó táska is. Mi inspirált ennek megtervezésekor? 

Két évvel ezelőtt egy parkolóban kényszerpihenő miatt (pelenkázás) kellett megállnunk útban egy strand felé. Mint általában minden nő, nekem is problémám volt a pelenkázó táskával (praktikus, szín, semmi nem fér bele, tartósság..).  Éppen azon dühöngtem, hogy a nyakig kakis gyereket egy parkolóban hogyan rakok tisztában? Nyilván, mi nők mindent meg tudunk oldani. Ekkor dobta be a kérdést a férjem, miért nem tervezel együtt? Ezzel indította el a lavinát. :) A pelenkázó táska mellett két női táskát is terveztem. Az egyik, a Mom táska pont akkora, hogy belefér a pelenkázó táska. Ennek is praktikus oka volt. Személy szerint utálok egyik táskából a másik táskába pakolni. Tuti, hogy valami fontosat nem pakolok át akkor, amikor pont arra lenne szükség. Így a Mom táskába a saját dolgaim kerülnek, a pelenkázó táskába a gyerekeké. Ez akkor is segít, ha a gyerek pl a játszótéren a nagymamával marad, anyuka pedig elmegy egy megbeszélésre. Egy mozdulattal mindent oda lehet adni a nagymamának. A Mom táska lekicsinyítése lett a Dotty kollekció, amelybe egy laptop is belefér.  

Készülsz esetleg bővülésre, webáruház nyitására? 

Webshop jellegű weboldal készítés alatt áll, remélem hamarosan megmutathatom. Nagyon sok tervem, ötletem van, amivel pótolhatom mind a nők, mind a férfiak táska igényeit. 

Milyen tanácsod lenne a vállalkozásukat tervező nőknek, édesanyáknak? 

Mondja a mondás, minden kezdet nehéz, de ha van egy álmunk, amiben hiszünk, ne adjuk fel! Álljunk bele és sikerülni fog. Mi nők mindenre képesek vagyunk. :) 

A két örökmozgó fiú mellett nem egyszerű, de napközben a kisebb (de akár mindkét fiú is) jön velem az üzletekbe, válogatni a bőr és egyéb kiegészítők közül. Ez is egy kellemes családi program. Sőt, a férjem is elkísért már ezekre a helyekre! (Persze, mert tervezés alatt van férfi táska is!) De késő délutántól lefekvésig és a hétvége a családé. Ezekhez ragaszkodok.

 Nem érhető el leírás a fényképhez.