•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nők, mindannyian
    • Fenomena – Nőiesen okos, okosan nőies
728 x 90

Galovtsik Lilla és a Zöld forradalom

Galovtsik Lilla vagyok, marketingtanácsadó, a Cleanne természetes tisztítószergyártó és forgalmazó céget vezetjük közösen a férjemmel. Házas vagyok, egy közös gyermekünk van és két "fogadott", a férjem előző házasságából, akik sajnos nem olyan sokat vannak velünk, mint szeretnénk. A három tesó imádja egymást.

Nagyon egyedi vállalkozásod van. Hogyan jutottál el odáig, hogy létrehozd a Cleanne Crystalclean weboldalt?

Nagyjából 5 évvel ezelőtt állapotos voltam, amikor ránk talált a termék. A férjemmel közösen kezdtük el felépíteni a Cleanne brandet. Sok tanuláson és rengeteg tapasztalaton vagyunk túl, ez vezetett ma odáig, hogy 30 féle termékünk és számtalan referenciánk van. 2018 januártól kezdtünk el jobban a lakossági értékesítés felé fordulni, ezzel együtt meghirdettük a "zöld forradalmat". 

Mit jelent a Zöld Forradalom?

A Zöld Forradalom a hitvallásunkat jelenti. Szeretjük, mert minden benne van ami fontos a számunkra, és az egész többet fejez ki, mint a részek összessége.

A Green – a zöld kifejezi a növényi hatóanyagokat, a vegyianyag-mentességet, a termékek környezetbarát mivoltát, és a természet védelmét, amit ez az egész lehetővé tesz.  A r(Evolution) szóban benne van a revolution, azaz a forradalom,  hiszen célunk, hogy termékeink forradalmasítsák a tisztítószerek és a takarítás világát, és tudjuk, hogy képesek is rá. És benne van az evolution, a fejlődés, termékeink fejlődése, a saját fejlődésünk, a „zöld tudat”, azaz a környezettudatos gondolkodásmód fejlődése, és úgy általában a folyamat, amivel a világot apránként jobb hellyé tehetjük együtt. Nem kell ahhoz hatalmas dolgokat véghez vinned, hogy maradandót alkoss! Elég ha a mindennapjaidban egy kicsit teszel a környezetünkért!

Mesélj a termékeidről kicsit!

A Cleanne növényi hatóanyagokon alapuló, környezetbarát tisztítószercsalád.

Főbb tulajdonságai:

- termékeink 20 nap alatt biológiailag lebomlanak, a lebomlási időszakban tovább tisztítják azt a környezetet, amibe bejutottak (pl.: a mosogatószer a csatornavizet)

- illatmentes, nem irritatív termékek (sőt, a mosogatószer ügyfeleink visszajelzése alapján hatékony pl.: az ekcéma ellen is)

- a vegyszeres termékekhez mérten rendkívül könnyen, egyszerűen használhatóak, nagy hatékonysági fok mellett, csak fel kell rázni a flakont és ráfújni a tisztítandó felületre (erősebb szennyeződés esetén előtte be kell nedvesíteni a felületet), majd megfelelő behatási idő után letörölni azt. 

- Minden termék csík- és foltmentesen szárad.

- hivatalos teszt alapján gomba- és baktériumölő hatása van, valamint erősen olajbontó (nyers- és származékos termékekre, mint pl motorolaj is igaz)

- a könnyű takarítással takarítási idő spórolható meg, és általános tapasztalás alapján lényegesen lassabb a felület újrakoszolódása, amivel pedig tisztítószer is spórolható.

- 30 féle termék, ezek közül számos egyedüli termék a piacon jellegét tekintve

- magyar termék vagyunk, magyar beszállítókkal

- egyik termékünk sem veszélyes keverék, így egyszerűen szállítható és használható

- lakossági termékeink mellett rendelkezünk ipari termékekkel is, ha valahol nem a polcra szeretnék feltenni, hanem használni akarják a saját telephelyük/helységük takarítására.

Melyeket szeretik a legjobban a vásárlók?

Sok különleges termékünk van, ezek közül egy pár saját kedvencemet mutatnám be.

Játéktisztító - egyedülálló termékünk. Fa- plüss- és műanyag termékre is fújható. Akkreditált teszt alapján 5 perces hatóidővel öli a gomba- és baktériumtörzseket.

Mosogatószerünk, ami folt-és csíkmentesen szárad, az üvegfelületek opálosodását is eltünteti és újra csillogóak a poharak, és ekcémás ügyfeleink visszajelzése alapján 1-2 héten belül enyhíti vagy el is tünteti az ekcémát a kézről.

Ablaktisztító- alkoholmentes, folt-és csíkmentesen szárad, egyszeri felfújás és törlés után már kész is az ablaktakarítás:). 

Olajfaló- és kültéri felülettisztító - bontja az olajé- és egyéb erős szennyeződéseket a külterületi felületekből, akár a márványból is.

Neked melyik a kedvenced?

Általános felülettisztító, Vízkőoldó, Toalettolaj-és illatosító - ebből különösen a levendulás....és igazából mindegyik :).

Mi a mottód?

Az egyik kedvenc Walt Disney idézetem:

"Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!"

A családi életet és a munkát mennyire tudod összeegyeztetni?  

Igazából nincs éles különbség a kettő között. Mi valóban éljük azt, amit csinálunk.  A mindennapi életben is "zöld forradalmárként" igyekszünk lenni, tenni. Ez alatt értem, hogy nem használunk nylon zacskókat, az üdítők helyett vettünk egy szódagépet és azzal készítjük a napi italainkat, és minden tekintetben igyekszünk odafigyelni a környezetünkre. A kislányunk is már ebbe nőtt bele, neki természetes az, hogy otthon takarít és figyel a környezetére. 

www.cleanne.hu