•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Gyertek velünk Anya Paradicsomba

Nagy Mónika vagyok, az Anya Paradicsom webáruház tulajdonosa és két
kislány anyukája.

Két kislány édesanyajaként hogy van időd webáruházat üzemeltetni?

Amíg a kisebb lányom nem kezdte el a óvodát, sokat éjszakáztam, persze ez most is előfordul, de már inkább csak a betegségek vagy szünetek időszakában. Sajnos a jó időbeosztást még gyakorolnom kell, de mindig is rugalmas munkát szeretettem volna, ahol én osztom be az időmet, így amikor a gyerekek véletlenül betegek vagy éppen iskolai szünet van, én lehetek velük otthon.

Gondolom ez nem napi 8 órás feladat.

Általában nem, de azért igyekszem belesűríteni, délután és hétvégén pedig csak ritkán dolgozom, szinte csak akkor, amikor vásárokba megyek. Ha nagyon összegyűlnek a feladatok, akkor éjszakánként, hétvégén vagy a gyerekek esetleges délutáni alvás idejében igyekszem behozni az elmaradást. Nagyon fontos a család közös ideje, csak ilyenkor tudunk
együtt lenni és ezt nem venném el a gyerekektől, hiszen nagyon gyorsan felnőnek.

A honlapodon, a „Miért pont nálam vásárolj” menüpont alatt szépen összefoglaltad, miért érdemes nálad vásárolni. Ezen túl mi az, ami a legfontosabb küldetésed a
termékek kiválasztása során?

Két nagyon fontos tényezőt is kiemelnék, az egyik, hogy a termékem fejlesztő hatású és sokrétű legyen, a másik pedig az, hogy környezettudatos technológiával készülő, károsanyagmentes játékok kerüljenek a webáruház kínálatába. A környezettudatosság egyre nagyobb szerepet tölt be a magánéletünkben és a munkánkban, így ebben a tekintetben is folyamatosan igyekszünk fejleszti a vállalkozásunkat.

Gyermekeid is ezeken a játékokon nőttek fel?

Így van. Mondhatni a lányaim a legnagyobb tesztelőim: ők most 5,5, illetve 3 évesek. Teljesen őszintén úgy gondolom, hogy csak akkor tudok szívvel-lélekkel eladni egy játékot, ha én magam is hiszek benne. Én elég tudatos játékvásárlónak mondom magam, így csak azt árulom a webáruházban, amit én magam is szívesen megvásárolnék a gyermekeimnek.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, ülés

A kézműves, designer termékek menüpont alatt hazai anyukák termékeit árulod.
Kik ők és honnan válogatod össze az árukészletet?

A kézműves vonalat két éve kezdtem el, de már nem erősítem tovább és nem is szerződök új partnerekkel. Akik bekerültek hozzám, azok főleg barátok, ismerősök.

Van, akit szeretnél megszólítani?

Igen, Grőbné Vadas Erikát szólítanám meg. A kérdésem pedig az lenne, hogy miért a pinatex anyagot választotta a mokaszinek készítéséhez?

Elérhetőségek: https://www.anyaparadicsom.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/AnyaParadicsom/