A tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.
- 80 dkg csirkemell / 800 g chiken breast diced
- 40 dkg szeletelt bacon / 400 g bacon
- 20 dkg sajt (a kedvenced) /200 g cheese
- 2 tojás / 2 eggs
- 1 csokor petrezselyemzöld / a bunch of parsley
- 4-5 ek. tejföl / 4-5 tablespoon of cream fresh
- 3 ek. liszt / 3 tablespoon flour
- 2 kk. só / 1 teaspoon salt
- bors ízlés szerint / pepper
A tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.
A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük.
Formánkat kivajazzuk és morzsázzuk, majd a baconnel kibéleljük.
A húst a formába öntjük, és a kilógó szalonnát ráhajtogatjuk.
Előmelegített sütőben 170 °C-on 40 percig sütjük, majd egy tepsire kiborítjuk, és addig sütjük, míg a szalonna megpirul.
With the exception of bacon, mix all the ingredients.
Molds with butter and crumbs, then padded with bacon.
The mixture was poured into a mold, and the hanging out bacon folded over.
170 Celsius and bake the bacon browns.
Add mashed potatoes.
Forrás: ancikonyha.blogspot.hu