Nagyon szép új zöldségeim teremtek, így mivel nem volt más a spájzban, csak csirkecomb a fagyasztóban, úgy döntöttem, kihúzok párat, és már meg is van az ebéd.
Felvágtam 5 répát, 3 petrezselymet, 4 hagymát (2 sima, 2 lila), meglöttyintettem balzsamecettel, sóztam, frissen őrölt borssal megszórtam, összeforgattam, majd ráfektettem a csirkecombokat (1 tálca). Megszórtam szárnyas fűszerkeverékkel, majd alufóliával takarva tettem 160 °C-ra a sütőbe. Amikor a zöldségek megpuhultak, levettem a fóliát, feltekertem 180 °C-ra a hőfokot, és a levével locsolgattam a combokat, amíg szépen meg nem pirult. Ha házi csirke, kell alá egy kis víz, a bolti enged magából annyit, amennyi kell. Petrezselymes krumplival tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás: ancikonyha.blogspot.hu