•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Sonkás-baconös-gombás quiche

Ham, bacon, mushrooms quiche

Sonkás-baconös-gombás quiche / Ham, bacon, mushrooms quiche

1 csésze teljes kiőrlésű liszt
1 csésze mindenre alkalmas liszt
11 dkg vaj


1 cup whole wheat flour
1 cup all-purpose flour
4 oz butter

Mixerben, a késes fejjel keverd össze a vajat a liszttel, és adj hozzá annyi vizet, hogy nyújtható tésztát kapj! /
In your food processor combine the flours and diced butter. Pulse few times until it resembles fine breadcrumbs
Add a little cold water to form a soft dough

quiche

Két sütőpapír között nyújtsd ki, majd igazgasd bele a formába!

Szurkáld meg villával, rakd be 30 percre a hűtőbe, majd 200 fokra melegített sütőben süsd meg!

quiche

Roll out the dough and line a 10 inch quiche pan, put it the fridge for about 20-30 minutes. Meanwhile preheat the oven at 400F. When chilled prick the dough with a fork and cover with parchment paper and dry beans. Bake for 20 minutes.

Szeleteld fel a gombát, a bacont (10 dkg) és a sonkát ( 20 dkg)! / Slice the mushrooms, the bacon (100 g) and ham (200 g) as well.

Pirítsd meg őket, majd hűtsd le! / Toast them. Then cool it.

Keverj össze 3 tojást és egy bögre tejet sóval, borssal! / Mix 3 eggs With a cup of milk, salt, pepper.

Öntsd a sonkás gombát a sült tésztára, majd öntsd rá a tojásos mixet, és bőven szórd meg reszelt sajttal! / Pour the mushrooms and ham on the fried dough. Then pour the egg mix and sprinkle it with plenty of grated cheese.

Süsd 180 fokon szép barnára! / Bake 180 degrees C, a nice brown.

 

További képek és receptek: ancikonyha.blogspot.hu