Kockázz fel pritaminpaprikát, darabold fel a sonkát, szűrd le a konzervkukoricát, mosd meg a petrezselyemzöldet, főzd meg a zöldborsót!
Oldj fel fél liter leszűrt húslevesben 10 g zselatint!
A tojások aljára csinálj egy kb. 1 cm-es lyukat, és rázd ki őket! Mosd ki őket jól, majd igazgasd bele a petrezselyemzöldet! Az aljára tegyél pritaminpaprikát, arra kukoricát, sonkát és főtt zöldborsót!
Töltsd fel a levessel, és tedd estére a hűtőbe! Reggel óvatosan pucold meg!
Amikor a zselét felfőzted a levessel, cseppentsd ki egy hideg helyre! Ha nem keményedik meg, akkor kevés a zselatin.
Dice the Pritamine peppers, and the ham. Strain the canned corn, wash the parsley, cook the peas...
Dissolvethe 10 g gelatin in half a liter broth.
Do about 1/2 inch hole to the bottom of a egg and shake them out. Wash them well. Put pritamine peppers, corn, ham and boiled peas to the bottom.
Fill with soup and put it in the fridge. Carefully peel in the morning.
When you boild the soup with gelatin, take a dropp to a cold space, if it isn't enough hard put more gelatin.
Forrás: ancikonyha.blogspot.hu