Vágd le a tojások tetejét, tedd be a hűtőbe, amíg a sajttölteléket elkészíted! Verd fel a tejszínhabot, majd egy másikban keverd össze a többi hozzávalót, és lassan forgasd bele a tejszínt! Kanalazd a tojásokba, és tedd a hűtőbe 30 percre!
8 csokitojás
Sajttöltelék:
150 g (kb. 5 oz) krémsajt
30 g (kb. 1/4 csésze) porcukor
1/2 teáskanál citromlé
1/2 teáskanál tiszta vaníliakivonat
125 ml (kb. 1/2 csésze) tejszín
A "sárgája":
Egy passiógyümölcs egy evőkanál baracklekvárral és egy evőkanál (kb. 15 g) sótlan vajjal (a passiógyümölcs levét le lehet cserélni körülbelül 2 teáskanál frissen facsart narancslére, mandarinlére, mangó- vagy őszibaracknektárra).
Ha szeretnéd, kekszmorzsát is tehetsz a tojások aljára.
Vágd le a tojások tetejét, tedd be a hűtőbe, amíg a sajttölteléket elkészíted! Verd fel a tejszínhabot, majd egy másikban keverd össze a többi hozzávalót, és lassan forgasd bele a tejszínt! Kanalazd a tojásokba, és tedd a hűtőbe 30 percre!
Addig készítsd el a sárgáját: a passiógyümölcsöt szitán nyomd át, majd a többi hozzávalóval melegítsd össze! Ha kész van, hűtsd le, és kanalazd a sajttöltelékre! Tedd vissza a hűtőbe tálalásig!
English recipe :
http://www.raspberricupcakes.com/2012/04/cheesecake-filled-chocolate-easter-eggs.html
Forrás: ancikonyha.blogspot.hu