•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Csillogj végre!

Egy igazi nő, legyen akárhány éves, mindig jól akar kinézni. Legyen szó egy év végi céges partiról vagy egy pörgős szilveszteri estéről a barátnőkkel.  Az, hogy mit viseljünk egy-egy ilyen éjszakán, mindig nagy fejtörést okoz nekünk, nőknek. Azonban most megoldjuk helyetted a nagy kérdést, hiszen szebbnél szebb szettek közül válogathatsz.

Egy kis fekete ruha természetesen tökéletes választás egy ünnepélyes alkalomra. De ki az, aki azt gondolja, hogy egy parti szettnek ennyire egyszerűnek és visszafogottnak kell lennie? Mi nem, ezért elhoztunk neked 10 szupertrendi tippet a kifutókról, amivel te lehetsz az év végi estélyek központi szereplője.

Fehér minden mennyiségben

A fehér örök, így van ez a Dolce & Gabbana divatháznál is, hiszen Chanel Iman modell is tetőtől talpig fehérben pompázott egy estélyen. Ez a trend magába foglalja a finom fehér szín minden egyes árnyalatát. Sőt, egy ilyen ruha alatt természetesen kötelező a fehér színű fehérnemű!

Hangsúly a derékon

A peplum az idei szezon új feketéje. Nem is beszélve arról, hogy ez a viselet egy egyszerű módja annak, hogy hangsúlyozzuk és formáljuk vele a sziluettünket. A bátrabbak kombináljanak két felhívó, erős színt, mint ahogyan azt Emma Stone is tette tűzpiros és pink színű összeállításában. Az általa viselt ruhát Giambattista Valli tervezte.

 

Vagány csipke

Az ünnepi időszak elengedhetetlen anyaga a csipke, amit most viseljünk újszerű módon. Mutatjuk, hogy hogyan! A fiatalok bátran öltsék magukra ezt a különleges összeállítást: neon sárga-fekete csipkenadrág Stella McCartney-tól egy fekete bőr motoros dzsekivel párosítva egyrészt partiba illő, másrészt mégis nagyon laza outfit.

Csupa csillogás

Kerüld a rikító színeket ennél az összeállításnál! Az élénk színek helyett a modern, éjféli kékes, szürkés árnyalatú, fényes flitterekkel díszített ruhákra voksolj. A Joan Smalls által viselt parti ruha tökéletes választás lehet.

Lágy pasztell

Pezsegj pezsgőszínben! Az ünnepek alatt tökéletes választás lehet egy divatos pasztell, pezsgő- vagy testszínű ruha, mely finoman rád simul és kihangsúlyozza csodás alakodat. A Rosie Huntington-Whiteley által viselt ruhában te is igazi istennő leszel.

Ünnepi bálvány

Egy szokatlan anyag mindig felhívja magára a figyelmet. A PVC-nek beillő, fényes, fekete anyag valójában bőr, melyből ezennel egy klasszikus vonalú miniszoknyát tervezett Marc Jacobs a Louis Vuitton divatháznak.

Áramvonalas ragyogás

Imádunk mindent, amit Kate Moss visel, ez a különleges alkalmi viselet lehet a kezdete az ünnepi öltözködés forradalmának. Egy elegáns arany tunika, hozzá egy szűk, fekete nadrág és indulhat a buli.

Keresztbe-kasul

A majdnem bokáig érő ruha pont ott takar, ahol kell. A különleges felső szabás gondoskodik arról, hogy a testünk felső részére terelje tekintetünket. A mellrészt takaró, fekete színű, széles keresztpántok konzervatív ugyanakkor mégis modern megjelenést sugallnak. Keira Knightley-n káprázatosan mutat Roksanda Ilincic ruhakölteménye.

Egy rövidnadrág története

A short-ot ebben a szezonban rendszerint a hétköznapi öltözködésünkben tudtuk leginkább elképzelni, eddig. Most viszont betört az esti partikba, így igazán ünnepi és monokróm viseletet jelent. Elle Fanning is csodásan fest a Stella McCartney által tervezett együttesben. Nem kérdés tehát, hogy te is épp olyan elegáns leszel egy ilyen piros összeállításban, mint ő.

Modern retro

Kristen Dunst ruhája bizonyítja, hogy egy régimódi ruha lehet ma is divatos. A titok ezennel a derekat kiemelő szabáson van, melyet Dolce & Gabbana tervezett. Próbáld ki ezt az előnyös szabásvonalat, mely az ’50-es évek térd alá érő szoknya és fényes selyemblúz divatját idézi.

 

                                                                                                  

 

 

Forrás, fotók: www.harpersbazaar.com