•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Ezeket ne hagyd ki idén! – A legtrendibb őszi outfitek

Beköszöntött az ősz, és vele együtt végre megérkeztek a boltokba a hűvösebb szezonra való ruhák és kiegészítők is. Összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyek mindenképp ott a helye a szekrényedben, és arra is van ötletünk, hol tudod beszerezni a legtrendibb darabokat kedvező áron!

2016-ban még mindig hódítanak a szövetkabátok és a motoros dzsekik. A katonai és lázadó vonalat pedig ellensúlyozzák a romantikus, fodros és csipkés női darabok.

Kötött pulóverek, kardigánok

Idén is örülhetnek a kényelmes, de elegáns stílusért rajongók, ugyanis az ízléses kötött felsők még mindig divatosak. Mivel a kötött anyag textúrája egyébként is szembetűnő, a visszafogottabb színeket, bézs és a szürke árnyalatokat javasoljuk.

Elegánsan - esős időben is

A szövetkabát minden hölgy gardróbjában megtalálható, nem véletlenül. Egyszerű, de mégis elegáns megjelenést kölcsönöz. Ugyan az őszi időszak hagyományosan a földszíneké, de ha valakinek az egyénisége a pink, vagy piros színekért kiált, idén annak sem kell visszafognia magát! Egy élénk, merész kabáttal igazán fel lehet dobni egy unalmas farmer-póló összeállítást is.

Alkalmi viselet – fodrok és csipkék

Reneszánszukat élik idén a fodros, csipkés ruhák. Akár az irodai outfitnek is része lehet egy fekete csipkeblúz visszafogott farmerral vagy ceruzaszoknyával. A hosszabb fazonú csipkekölteményeket egyszínű leggings-szel érdemes párosítani a kora őszi időszakban.

 

Lázadóknak – motoros dzseki

Úgy tűnik, sosem megy ki a divatból a motoros dzseki. Ezekkel a darabokkal egy kis lázadó hangulatot csempészhetünk a hétköznapokba. Dobd fel az unalmas hétfőket egy szegecses fekete motoros kabáttal!

 

Ha még nem szerezted be az őszi ruhatár kihagyhatatlan darabjait, van egy tippünk, hol érdemes körülnézned! Október 8-9-én egész hétvégén át tartó vásárlási maraton és akár 90%-os kedvezmények várnak a biatorbágyi outletközpontban a Premier Outlet szülinapja alkalmából!