•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Tóth Vera tollából – Megbocsátás

Mikor már túl nehéz a szíved, és csak a bosszút forralod azok ellen, akik megbántottak, tettek ellened, azon gondolkozol, mikor súlyt le rá az ég ezekre az emberekre, szitkozódsz, átkozod az eget is, akkor állj meg egy pillanatra! Főleg így az ünnepek előtt. Tégy rendet, takaríts ki!

Miért is lesz neked jobb, ha neki rossz? Miért is fecsérled az energiáidat ezekre a negatív töltésekre? Ha egy kicsit is hiszel az égiekben, akkor tudhatnád, hogy a bosszú és az átok, a hátulról kikerülés, a hátba döfés ugyanúgy visszaüthet Rád is.

A megbocsátás egy nagyon nehéz dolog, és aki képes erre, annak nagyon szép a szíve-lelke, rendben van magával, és nem önző. Most engedjétek meg, hogy egy kis gyakorlatot írjak Nektek, melyet Csajági Ildikó „Chi” barátnőm-masszőröm-lélekőröm osztott meg velem, mikor fortyogott bennem a gejzír, és majdnem kitört!

Ezt 21 napon át napi kétszer mondd el magadban! Hamar meg lehet fejből is tanulni.

Íme:

1. MEGBOCSÁTOK mindenkinek, aki öntudatlanul vagy szándékosan, szóban, tettben vagy gondolatban valaha is megbántott.

2. BOCSÁNATOT KÉREK mindenkitől, akit öntudatlanul vagy szándékosan, szóban, tettben, gondolatban valaha is megbántottam.

3. KÉREM, hogy minden szenvedés, fájdalom és félelem, ami emiatt keletkezett bennem – xy-ban –, körülöttem és általam, az váljon FÉNNYÉ, SZERETETTÉ és BÖLCSESSÉGGÉ!

4. KÉREM, hogy váljon le rólam minden olyan helyzet, ember és lehetőség, mely akadályoz, gátol vagy bánt abban, ami az én VALÓDI életem, és alakuljon minden mindenki számára a LEHETŐ LEGJOBB módon, az én személyes szándékom nélkül.

5. Felajánlom kéréseimet. Kérlek benneteket Égiek (Atyám, Földanyám, Angyali Seregek, minden látható és láthatatlan segítőm) és Földiek, hogy fogadjátok el, és történjen minden úgy, ahogy történnie kell.
Segítsetek, hogy könnyedén elfogadjam mindazt, amit elfogadnom szinte lehetetlen.
Mindenhol és mindenkor.
Minden szinten és minden minőségben.

Egészségetekre!
Szép hetet!
Ölelés:-)

 

Vera