•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Tóth Vera tollából – A legjobb barátnő, a férfi és te

Beleszerettél a legjobb barátnőd párjába. Ajjaj, ez nem lesz könnyű neked most... Akárhányszor találkoztok, majd megőrülsz az illatától, a puszta lényétől.

Fürdőzöl az energiáiban, és miközben melletted ül, álmodozol az együttlétekről, szerelemről, szép dolgokról vele kapcsolatban. Legszívesebben letepernéd azonnal, akkor is, ha az „asszony” mellette ül. De észbe kapsz, majd erősen magadba szállsz...

Kell is most, hogy ne engedd el a gyeplőt, mert nagy bajban vagy. De hidd el, megoldható! Vizsgáld meg a helyzetet!
Önkontroll, fegyelem! Minél jobban belelovalod magad, annál nehezebb lesz kimászni belőle.

A barátnőd ezalatt mit sem sejtve meséli a közös élményeiket, a boldog perceket, te pedig úgy teszel, mintha örülnél, pedig szomorú vagy a köztük lévő harmónia miatt, és közben szégyelled is magad, mert őt is nagyon szereted, de nem tudsz mit tenni.

Ha a fiú nem viszonozza az érzéseidet, bármennyire is hülyén hangzik, akkor nagy baj nincs, mert beteljesületlen lesz a szerelem, így hamar át tudsz rajta esni, és elkönyvelheted egy kósza kilengésnek, érzelemfelfordulásnak az egészet. Ez a jobbik eset, bár nem hangzik jól. Majd belepusztulsz, marhára szenvedsz, de hidd el, túl lehet élni! Neked erősnek kell lenned most!

De amikor a srác is dobja a füstjeleket irányodba, akkor van ám gond, mert a kölcsönös érzelmek csak még tovább növelik benned a vágyat iránta. Ez egyébként egy baromi izgalmas kaland tud lenni a maga veszélyeivel és erkölcsi szabályainak felrúgásával együtt. Az állandó beteljesületlenség egy tantrikus együttlétre hasonlít, melyben ha idővel engednétek tovább az eseményeket, akkor olyan mennyei lenne a kibontakozás, amit még életben nem éreztél; detonáció, melyben az ég is leszakadhat a csillagokkal, a holddal és mindennel együtt.

Ez az, amit kezelni kell, mert ha az égiek úgy akarják, akkor úgy is meg fog történni ez a kapcsolat, nem tudsz mit tenni, mert komoly érzelmek vannak, nem tudtok ellenállni egymásnak. A szerelem más dolog, jobban el lehet magyarázni, de akkor is nagyon fájdalmas a szenvedő barátnőnek, akit sajnos általában elveszít ilyenkor az ember.
Kérdés, hogy megéri-e? Meg tudod-e állni csak miatta? Vagy harmadik leszel, és ezzel tönkre teszel egy amúgy jól működő kapcsolatot? Te döntöd el, hogy bevállalod-e. Ha nem tudtok egymás nélkül meglenni a fiúval, akkor barátság ide vagy oda, menni kell, és csinálni... Ez van.

Csak szex?

Ha csak testi vonzalom van, azt igenis meg kell próbálnod megállítani. Kötelességed a barátnőd miatt visszafognod magad. Légy rajta mindeneddel, hogy ne történhessen meg! Vannak szabályok, melyeket jó betartani. Hova vezet ez? Ha megtörténik, akkor mindenképp belépsz a piszkos sorba, ez a világ amúgy is nagyon erkölcstelen. Miért táplálnád te is ezt?! Légy nő! Legyen tartásod! Ne tűnj könnyű prédának! Ne járd a párzási táncot a fiúnak, mert a barátnőd is észreveszi, és aztán magyarázkodhatsz. Hagyd őt, hisz még jót is tehet az egésznek ez a beteljesületlenség.

Vannak dolgok, melyeknek nem kell feltétlenül megtörténniük. Próbálj meg legalább te résen lenni, mert a fiúk erre jobban kaphatóak, máshogy vannak összerakva, elborítja az agyukat a sok kémiai vegyület, és kész a káosz, melynek tetején ott ülsz te.

Kell neked ez a dráma, a lelkiismeret-furdalás, a hazudozás? Hagyd már, inkább keress erre az attrakcióra mást!
Néha nem is gondolnánk, de szexre bárkit lehet találni, igény szerint. Ha pedig csak ő kell, mert egy makacs cafka vagy, akkor csináld! Rontsd csak el az egészet, hadd szenvedjen mindenki, aztán majd nem tudsz aludni éjszakákon át... Nő vagy: nem tudod majd csak egyéjszakás kalandként elkönyvelni, ha megtörténik! Akaratlanul is kötődni fogsz hozzá, és majd jobban és jobban akarod. Felesleges neked ez a cirkusz. A pillanatnyi óriási tüzet szépen ki lehet oltani, s az addigi vágyak pernyeként szállnak tova, és könnyítenek meg téged.

Igazán büszke lehetsz majd magadra, ha nem hagyod megtörténni. Kapd össze magad, és kaparints meg mást, lehetőleg egyedülálló pasit! Ne feledd, két szerető mindig kell, mert ha csak egyetlenegy van, abba tuti beleszeretsz, és kezdődik a következő dráma...

Jó mazsolázást! Csak óvatosan, nehogy megsérülj!

Vera