•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Marketing Diamond díjat kapott a Fejlődés Konferenciája

2023-ban óriási érdeklődés övezte azt a sport és beauty konferenciát, melyet Gyöngyösi Szilvia és Szabó Bianka Anna hívott életre. A szakmai és életmód nap a rendezvény zárásával nem ért véget, ugyanis a Magyar Marketing Szövetség Marketing Diamond Awards díjjal tüntette ki a rendezvényt.

A Marketing Diamond Awards díj

alapvető célkitűzése az, hogy a hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével a szövetség hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez, valamint segítse a kisebb piaci szereplőket is a minél tudatosabb marketingtevékenység végzésében. A Fejlődés Konferenciája évindító sport- és beauty rendezvényként az egyik legjelentősebb szakmai sportesemény volt 2023-ban. Létszámával és érdeklődésével is magasan túlmutatott a hasonló kezdeményezésektől, hiszen a szervezők gondosan ügyeltek arra, hogy a szakmai előadások mellett, fejlesztő tréningeket és edzéseket is kipróbálhassanak a látogatók, valamint kiállítók újdonságait és üzleti lehetőségeit is megismerhették a vállalkozást indító sportolók.

“Oktató és fejlesztő jelleggel indultunk el a szervezés útján, mégis egy márkát alkottunk meg ott és akkor, amikor Sziszóval formába öntöttük a rendezvényt.” - mondta Szabó Bianka, az egyik főszervező.

A sportszakma nagyágyúi

mellett az őket managelő és gyártó cégek képviselői is jelen voltak, akik a saját márkás termékek, termékbevezetés és márkaépítés, szakmai könyvkiadás és fitnessterem, franchise témakörben is segítették tudásukkal a jelenlevőket. Számos innovatív megoldás mellett közönségprogramok és sportszakok, szakirányokkal is megismerkedhettek az útkeresésben levő sportolók. A Kőszegi András (onBrands) vezette szakmai teremben többek között Kende-Hoffher Krisztina (TMC Group), Szabó Bianka Anna (BeeCorp Studio, Főszervező) és Bara Csaba (Smart Sport Expo) is az előadók között volt. A nagy teremben Gyöngyösi Szilvia (ötletgazda-főszervező, MyEatrend, MyMove) mellett Rubint Réka (AlakReform), Horváth Zoltán (MyMove) és a legnevesebb szakoktatók is elfogadták meghívásunkat.

“A Fejlődés Konferenciáját kitüntető díjjal nem csupán egy díjat nyertünk el, hanem egy közösség elismerését is. De a siker nemcsak a miénk, hanem minden olyan emberé, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez az esemény megvalósulhasson. Legyen az a szervező csapat tagjai, a támogatók, vagy éppen az cégünkben dolgozó emberek, ők szerves részei ennek a sikertörténetnek. - köszönte meg Bianka a csapatnak a beletett munkájukat.

A Diamond Díj még fényesebben tükrözi a sikert

Rendezvények és esemény alapú aktivációk kategóriában kapott elismerést a Fejlődés Konferenciája a 34 tagú szakmai zsűritől. A pályázó BeeCorp Studio a rendezvény megjelenése és managementje mellett sportolói és személyes márkák építésével és TikTok csatornák tartalom gyártásával is birtokol egy szeletet a sport és fitneszipar márkaépítési tortájából. Az elismerés új lendületet ad a BeeCorp számára, hogy továbbra is kitartóan dolgozzunk a további szakmai és látogató elismerések érdekében. A díjat Szabó Bianka Anna, a BeeCorp Studio Kft. tulajdonosa és ügyvezetője ünnepélyes keretek közt vette át február 7-én.