•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Egy férfi prémium illata

Love is in the Air - mert közeleg a Valentin-nap. Van, aki ünnepli, van, aki nem és olyan is van, aki imád ilyenkor ajándékozni.

Nem szeretne az ember egy pár zoknit adni a kedvesének, de kettőt se, az illat mindig jó választás, amennyiben sikerül tényleg igazán jót találnunk, ami illik viselőjéhez. Természetesen mi, hölgyek ezzel picit magunknak is jót teszünk, mert tudjuk, hogy ezt a finom illatot mi is sokszor szeretnénk majd érezni a kedvesünkön. 

Az attar típusú illatok, amelyek már hazánkban is kaphatóak, figyelmes ajándékok lehetnek, hisz jóval tartósabbak, természetes anyagokat tartalmaznak és a repülőre is felviheti a gazdája. Ezek a kelet kincsei, hisz egy ősi eljárással készülnek és nem véletlenül olyan népszerűek, hisz bőrbarátak és szinte összeolvadnak viselője bőrével.

 Ajánlanék most két igazán izgalmas illatot az attar típusú parfümöket a Wynero parfümolajak kínálatából. 

ARTEMID a sikeres férfi illata

Ez egy igazán különleges, előkelő és játékos parfümolaj. Gyümölcsös , miközben nagyon erőteljesen érzéki, vakmerő és bátor kompozíció. Bergamott, ananász fekete ribizli, alma, pacsuli, nyír, rózsa, marokkói jázmin, tölgymoha, ámbra is van benne, no meg pézsma. 

GATAN - a határozott férfi illata

Ez a parfümolaj egy igazán titokzatos illat, amely kiemeli a viselője különlegességét. Oud típusú, az egzotikus agarfa és a brazil rózsafa jegyei vezetnek, majd jön a szecsuáni bors, a kardamon, az indiai szantálfa, a tonkabab, a vetiver és az arany borostyán emeli ki, majd a vanília teszi fel a pontot az i-re. (Ezt az parfümöt sokszor hölgyek is választják, annyira gazdag összetételű az illat).