•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Élet szabadon - Klippremier! Nézzétek meg a The WallKids zenekar legújabb videóját!

Korábban sokszor hírt adtunk a The WallKids formáció munkásságáról, klipjeiről, új dalairól, s a frontemberrel, Nádasi "Gibbon" Istvánnal is készítettünk egy interjút. Továbbra is olvashattok majd a Fenomena.hu-n róluk: köztük és a szerkesztőség között nagy az összhang, jó az együttműködés. 

Kiváltképp értékeljük a tehetséges és korrekt zenészeket. Hozzávetőlegesen egy hónapja megírtuk, hogy az Élet szabadon című számból hamarosan videoklip készül. Gibbi a napokban hívott fel - legnagyobb megtiszteltetésünkre -, hogy nálunk szeretnék a premiert - rendkívül örültünk a "felkérésnek", s természetesen igent mondtunk rá. 

Lentebb láthatjátok a videót, ám előtte közölnék egy pár információt, amelyet az új videó kapcsán Gibbon mesélt el nekünk.

- Már februárban megírtam az Élet szabadon című dalt, amelyet márciusban rögzítettünk a Standing Waves stúdióban (Egerszalók), Sohajda Péter irányításával - válaszolja kérdésemre ismételten az egyedi hangi adottsággal rendelkező egri, ám országosan is méltán elismert énekes. - Májusban volt dalpremier, egyebek között a Fenomena online magazinban is. A klip ötlete egy próbán fogant meg, és Szabó Normant, a basszusgitárosunk gyerekkori barátját kértük fel a forgatásra ezúttal - folytatta.

Két helyszínen forgott a kisfilm, egyik része egy szoba (zárt tér), valamint kint a szabadban. Ezzel is szimbolizálva a bezártságot és a szabadságot is egyben...

A történet a rendező ötlete volt, ám ettől függetlenül nem sztori-, hanem image-klip készült.

- Történetet egy 2-3 perces dalban nagyon nehéz jól elmesélni, ezért a legtöbbször, a jól bevál imázs-klipeket választjuk. Ez már, a Mom's Favorite (a frontember egy korábbi, szintén nagyon ismert zenekara - a szerző) idején is nagy népszerűségnek örvendett. Most nyári szünetet tartunk, ilyen hőségben nem esik jól a dalírás, majd ősszel folytatjuk - mondja viccesen Gibbi. 

Katt a klipre: