•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Jótékonykodj, miközben futsz- I. Jótékonysági Csókakör Trail

2020. Március 14-én több százan gyűlnek majd össze egy jótékonysági örömfutásra, hogy meghódítsák a csókakői várat, Fejér megyében, a Vértes lábánál. Az első alkalommal megrendezésre kerülő esemény a beteg gyermekeket nevelő családokat kívánja segíteni.

Minden jótékonysági eseményen résztvevő futó számára elsődleges kérdés, hogy vajon jó helyre kerül a nevezési díjam? Biztos, hogy a megfelelő emberek kapják? Valódi segítség lesz nekik? Csodát tenni mi sem tudunk, csak azt, hogy odafigyelünk, valóban a rászoruló családok kapják meg a befolyt összeget.

„Nagy örömmel tölt el, hogy felkértek a rendezvény arcának. Évek óta küldetésemnek tekintem, hogy segítsek a rászoruló, nehéz sorsú, vagy éppen beteg gyermekeknek.  – adott hangot örömének Iváncsics Zsolt, a magyar Forrest Gumpnak is nevezett jótékonysági futó, aki rögtön elvállalta a megtisztelő feladatot. „A baj bármikor megtörténhet. Bárhol. Bárkivel. És amikor ez egy gyermekkel történik, mert beteg lesz, vagy betegen születik, balesetet szenved még fájdalmasabb a dolog. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Nekik. A családoknak.”- folytatta Iváncsics Zsolt.

A Csókakör Jótékonysági Trailt azért álmodtuk meg, hogy segíteni tudjunk azoknak a gyerekeknek, családoknak, akiknek minden apró segítség, gesztus egy új lehetőséget ad. Veletek, akik futtok, akik példát mutattok.

„A csókakői Polgármesteri Hivatal, és dolgozói nagy örömmel állnak be egy ilyen kezdeményezés mögé. A településen közelmúltban történt kutyatámadásos baleset elszenvedője, vagy az itt élő beteg gyermekek gondozása nagy terhet ró a családokra. Büszkeséggel tölt el, hogy helyet és terepet adhatunk ennek a kezdeményezésnek.” – tette hozzá Fűrész György, Csókakő polgármestere.

A 7, 14, 21 km-es távon várják a szervezők a futás szerelmeseit, de a kisebbek sem maradnak verseny nélkül, hiszen ők 400méteren mérhetik össze gyorsaságukat.

Március 14-én tehát lehet futni, sétálni, vagy akár kutyát sétáltatni, vagy kutyával futni egy jótékony célért Csókakőn. A rendezvény ideje alatt gyermekprogramokkal, Kilincscicás mesebusszal várjuk a kicsiket. A futóversenyre jelentkezni a következő linken, és a nevezési díj befizetésével lehet.

 www.csokakortrail.hu

Facebook: https://www.facebook.com/csokakortrail/