•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nők, mindannyian
    • Fenomena – Nőiesen okos, okosan nőies
728 x 90

Babysitter négylábú kedvenceinknek

Imádod az állatokat, szívesen vigyáznál máspk négylábú kedvenceire? Gondoskodnál róluk, míg gazdájuk dolgozik? Akkor ezt a munkát neked találták ki! Légy kutya-szitter!

Híres mesterségem címere: Kutyaszitter

A kutya az ember leghűségesebb barátja, de nem mindig tudunk minőségi időt tölteni velük.  Az állandó rohanásban négylábú kedvenceink magányosnak érezhetik magukat. Ám, mostantól nem kell magára hagyni őket, ugyanis felfogadhatunk kutya-szittert vagy kutyasétáltatót, aki segíthet a mindennapokban.

A DogSurf kutya-szitter közvetítő nagy megnyugvás a gazdiknak, és jó lehetőség azoknak, akik szeretnek négylábúak társaságában lenni. A projekt, amely egyfajta hiánypótló kezdeményezés a szociális alkalmazások körében idén márciusban indult el.

Működése azon az elméleten alapszik, hogy ha nincs ebed, de kutyázhatnékod van, akkor nincs más dolgod csak regisztrálni gazdaként vagy szitterként a http://dogsurf.hu/legyel-szitter oldalon. Az alkalmazás találkozási pontokat kínál időhiánnyal küzdő kutyatulajdonosoknak és olyanoknak, akik átvállalják ezt a „terhet” némi pénzért, és azért az élményért, hogy szabadidejüket négylábúak társaságában tölthessék.

A szitterként történő regisztráció bonyolultabb, ugyanis ebben az esetben a jelentkezőnek bizonyítania szükséges a tapasztalatát, elhivatottságát, majd ha ez megtörtént, egy rövid szűrőteszten is át kell mennie. Magyarországon teljesen újdonságként, a DogSurf garanciaként külön a kutyákra vonatkozó biztosítást is kínál mindkét félnek, így biztosan tehermentesítve vannak azok, akiknek mondjuk egy kutya megrágta a kedvenc cipőjét vagy valamelyik bútorát.

Képtalálat a következőre: „dogsitter” 

Rád is szükség van!

A szolgáltatás az örömszerzésen túl pénzügyi vonzattal is jár. A kereset összege nagymértékben függ attól, hogy a  szitter mennyire dolgozik jól és mennyi ideje van.  Ha valaki elég jó és az idejének nagyrészt ezzel tudja tölteni, akkor nem jár rosszul. A dolog teljesen legálisan működik, de nagyon fontos, hogy a jelentkezők tudják, hogy egy bizonyos összeg fölött vállalkozói papírt kell igényelniük. Ha valaki komolyan gondolja, hogy ezzel szeretne foglalkozni, akkor természetesen megéri belefektetni, de mielőtt valaki szeretne részese lenni a szolgáltatásnak fontos, hogy tájékozódjon mindenről.

Az alkalmazás kitalálói a jövőben egy olyan offline ellenőrzési módot terveznek, ami abból áll majd, hogy a jövendőbeli szitterek találkozhatnak egy trénerrel, és ha ez megtörténik majd, akkor kaphatnak egy badge-et a profiljukba, mintegy garantálva a megbízhatóságot. Az ötlet Fürstall Katától és Schmidt Dánieltől származik, akik egy véletlen találkozásnak köszönhetően alapították meg a DogSurf-t. Mindkettőjüket a kutyák iránt érzett szeretet és a probléma ismerete motiválta a termék létrehozásában.

A csapat rendkívül komolyan gondolja a küldetését, még jótékonykodnak is. „A mindenki fogadjon örökbe” csapat kutyáit támogatják a jutalékuk 10%-ával, tehát aki igénybe veszi a szolgáltatást, az egyben jótékonykodik is.

Tehát nincs más dolgod, ha kutyára vágysz, csak regisztrálj és legyél te, aki hű póttársa lesz egy kis négylábúnak!