•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

Minden babának jár....

A Minden babának jár mozgalom a piciknek segít, de tulajdonképpen édesanyákon, édesanyáknak, akik önhibájukon kívül nem tudják biztosítani csecsemőjük, gyerekük számára azt, ami minden picinek szükséges lenne.

Az anyai szeretet a legtöbb, de sokszor egy plusz pelenka, egy új bébiétel vagy egy nyugtató testápoló is elkél. Így jótékony felajánlók cégek és magánszemélyek által olyan babaholmikat juttatnak el az édesanyákhoz, amelyek által örömtelibbé tehetik szemük fénye mindennapjait.

A csomagok elosztásában a Baptista Szeretetszolgálat segíti őket. 4 anyaotthonban és egy védett házban várják az adományokat az édesanyák.

Ők olyan élethelyzetben vannak, hogy ez a legkevesebb, amit tehetünk értük. Minden, a külvilágból származó kis szeretetadag óriási pozitív segítség a számukra, hisz nem tudja a család sem támogatni őket. A Minden babának jár kampány során igyekeznek örömet csalni az édesanyák szívébe is, hogy ezt visszasugározzák a babájuk számára is. Cégek, felelősen gondolkodó anyukák és még egy önkormányzat is melléjük állt. Az adományok a legjobb helyre kerülnek!

Bővebb információ és átvevőhelyek listája: https://mindenbabanakjar.hu/