•  
    • Fenomena – A Világ, ahogy mi látjuk.
    • Fenomena – Mert Te is egy jelenség vagy.
    • Fenomena – Egyedi, mint mi, nõk, mindannyian
    • Fenomena – Nõiesen okos, okosan nõies
728 x 90

3D Event Designer, a rendezvény látványtervező

Vállalkozásom fő irányvonala a rendezvény látványtervezés. Ezt ma Magyarországon ebben a formában csak mi képviseljük. 

Miért, és mikor váltottál az életedben?

Második gyermekem megszületése után határoztam el, hogy a családom lelki békéje miatt talán jobb lenne vállalkozóként dolgozni. A gyerekek téli, betegesebb időszakait kevés munkahely tolerálja. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkahelyem kifejezetten család-barát, mégis úgy érzem hosszú távon mindenki nyugodtabb lenne, ha csak a vállalkozásból keresném a kenyerem.

Mi a vállalkozásod fő irányvonala? 

Vállalkozásom fő irányvonala a rendezvény látványtervezés. Ezt ma Magyarországon ebben a formában csak mi képviseljük. Vannak természetesen látványtervezéssel foglalkozó cégek, grafikai stúdiók, akik gyönyörű látványterveket készítenek, de ezeket nem mindenki engedheti meg magának. A 3D Event Designer egy mindenki számára elérhető szoftver online, havi díjas csomagokkal.

Technikailag hogy működik például a szoftver? 

Nem kell mást tenni, csak regisztrálni a weboldalon, kiválasztani a megfelelő csomagot és máris indulhat a tervezés. Rendezvény helyszínek, esküvő- és rendezvényszervezők számára a Pro csomagunkat ajánljuk, mert abban korlátlan számú látványterv készíthető. Nem csak képi megjelenítést biztosíthatnak ügyfeleiknek már jóval az esemény megrendezése előtt, hanem a rendezvény teljes egészét koordinálni tudják a szoftver segítségével (ülésrend készítés, automatikusan generálódó cikk lista a látványterven felhasznált bútorokról/berendezésekről, megjegyzések beszúrásának lehetősége stb.).

Mivel tudod segíteni még az esküvőre készülő párokat?

Azok számára, akik inkább ránk bízzák a tervezést (mert nincs idejük, vagy kedvük elsajátítani a szoftver használatát), szívesen készítünk több variációt is a Nagy Napról. Ezáltal könnyebben tudnak döntést hozni a színvilágot, dekorációt illetően. A kész látványterveket elküldhetik családjuknak, barátaiknak emailben, így közösen hozhatják meg a végleges döntést, így már jóval az esküvő megrendezése előtt nyugodtan alhatnak, mert biztosak lehetnek benne, hogy minden olyan lesz, ahogyan azt elképzelték.

Mennyiben érintette hátrányosan a pandémia a vállalkozásod?

Teljesen leállította. Esküvői virág dekorációk készítésével is foglalkozom, így a megrendelések száma a nullára esett vissza. A 3D Event Designer 2020 nyarán debütált Magyarországon és mivel a rendezvény piac számára készült, így az indulás ezen a téren is elmaradt. A szoftver létjogosultsága nem kérdés, hiszen Magyarországon is egyre inkább a profi rendezvények kerülnek előtérbe, sok a nemzetközi szintű konferencia is. A jegyespárok is szívesen bíznak meg esküvőszervezőket Nagy Napjuk koordinálásával, hogy az tényleg csak róluk szóljon. Azt gondolom, a pandémia miatt óriási rendezvény-éhség alakult ki az utóbbi időszakban, ezért bizakodva várom a végét és vele együtt a 3D Event Designer berobbanását is. Hihetetlen nagy segítség a szervezésben mindenki számára, aki használja.

Ezért mindenkit biztatok arra, hogy a jövőben megrendezendő eseményének helyszínén kérje a 3D Event Designer szolgáltatást! Nem fog csalódni!

 

Telefon: +36704669277

https://3deventdesigner.com/hu

https://decorbynono.hu

info@decorbynono.hu

Facebook: https://www.facebook.com/3D-Event-Designer-Hungary-643092112998643

Instagram: https://instagram.com/3deventdesignerhungary